top of page

På arrangementet i 2019 kom det formidable 700 besøkende og det var grensen for hva et slikt arrangement kan tåle i en privatbolig. Nå går halloweenmannen i kompaniskap med Porsgrunn kommune og skal lage Norges tøffeste spøkelseshus på loftet i Meierigården midt i Porsgrunn sentrum. Dette blir et samarbeid mellom Bakgården ungdomshus, sponsorer og Halloweenmannen. Arbeidet starter i januar 2020 og spøkelseshuset skal ha sin offisielle åpning lørdag 31. oktober 2020. Har du lyst å være med på dette ta kontakt:

halloweenmannen@gmail.com / tlf. 97668780

Meierigården.jpg
Halloweenmannen er blitt så stor nå at han flytter hjemmefra!

NYHET

Bilder fra åpningen av Bakgården i Porsgrunn - Alle Foto: Kai Hansen
Flier_til_åpning_av_Bakgården.jpg
Logo uten bakgrunn.png
Billett 2019.jpg
Slik ser billetten ut, bortsett fra at originalbillettene er numererte. Man må ha billett for å komme inn! Billetten er selvsagt gratis. Billetten fåes i billettluka ved inngangen, uten den kommer du ikke inn. Jeg gjør dette for å ha bedre kontroll på hvor mange som besøker halloweenhuset.
I tillegg så er jo billetten en fin souvenir.
NYHET
Halloweenmannen er nå utemed egen og kjempekul logo
Plakat Halloween 2019.jpg
NEW LOOK:
Halloweenmannen red tophat.PNG
Årets amtrekk og sminke måtte testes her om dagen og jeg er fornøyd med resultatet. Uteområdet kommer til å være åpent fra ca kl. 17:30. Ellers åpner resten kl. 18:00 og spøkelseskjelleren åpner ca. kl. 18:10. Dette er 10-ende året jeg lager til halloween for besøkende og det blir større enn noen gang. Velkommen til en skremmende helaften i Berglundvegen 6. i Porsgrunn
bottom of page