På arrangementet i 2019 kom det formidable 700 besøkende og det var grensen for hva et slikt arrangement kan tåle i en privatbolig. Nå går halloweenmannen i kompaniskap med Porsgrunn kommune og skal lage Norges tøffeste spøkelseshus på loftet i Meierigården midt i Porsgrunn sentrum. Dette blir et samarbeid mellom Bakgården ungdomshus, sponsorer og Halloweenmannen. Arbeidet starter i januar 2020 og spøkelseshuset skal ha sin offisielle åpning lørdag 31. oktober 2020. Har du lyst å være med på dette ta kontakt:

halloweenmannen@gmail.com / tlf. 97668780

Halloweenmannen er blitt så stor nå at han flytter hjemmefra!

NYHET

Bilder fra åpningen av Bakgården i Porsgrunn - Alle Foto: Kai Hansen
Slik ser billetten ut, bortsett fra at originalbillettene er numererte. Man må ha billett for å komme inn! Billetten er selvsagt gratis. Billetten fåes i billettluka ved inngangen, uten den kommer du ikke inn. Jeg gjør dette for å ha bedre kontroll på hvor mange som besøker halloweenhuset.
I tillegg så er jo billetten en fin souvenir.
NYHET
Halloweenmannen er nå utemed egen og kjempekul logo
NEW LOOK:
Årets amtrekk og sminke måtte testes her om dagen og jeg er fornøyd med resultatet. Uteområdet kommer til å være åpent fra ca kl. 17:30. Ellers åpner resten kl. 18:00 og spøkelseskjelleren åpner ca. kl. 18:10. Dette er 10-ende året jeg lager til halloween for besøkende og det blir større enn noen gang. Velkommen til en skremmende helaften i Berglundvegen 6. i Porsgrunn
BLI VENN AV HALLOWEENMANNEN
(du vil ikke bli uvenn)

© 2019 Denne siden er beskyttet av lov om opphavsrett - Siden er produsert av helgetv.no i samarbeid med wix.com

  • Spotify Social Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now